LaTeX forum ⇒ GeneralMsXML Errors

General information and discussion about TeXnicCenter
PauloH
Posts: 3
Joined: Sun Feb 05, 2012 6:13 am

MsXML Errors

Postby PauloH » Sun Feb 12, 2012 8:51 pm

TexnicCenter 2.0 alpha 3 and 4 have problems in my machine. I run a core2 duo with Win7 Home Premiun 64 bits. The errors occur when I try to import an output profile(See attachment n. 1). I tried both 32 and 64 bits versions of TexnicCenter with the same results. My MsXml files are ok and up to date.

Is there some help for this?


Thanks in advance,
Paulo H. Duarte.

PS: I rebuild the entire app with VS2010 and the problem persists.
Attachments
Attach1.png
Error trying import profile.
Attach1.png (54.73 KiB) Viewed 813 times

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

PauloH
Posts: 3
Joined: Sun Feb 05, 2012 6:13 am

Postby PauloH » Mon Feb 13, 2012 7:14 pm

I solved (partially) the problem.
The file OutputProfiles.xsd has a problem. It lacks the 'preProcessors' in its body.
The corrected file works as expected with the 32 bits build, but fails with the 64 bits version.
The attachment has the corrected file.
Thanks and any help to solve it entirely would be great.
Obs.: The attachment tool doesn't allow for xsd extension. So, I have changed it to .txt. Please, if you download it change the extension back to .xsd.
Attachments
OutputProfiles.txt
Correct OutputProfiles. Change extension to .xsd.
(4.55 KiB) Downloaded 117 times

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest